Султан трамов и кила игра текст песни и учебник dreamweaver pdf

Што е хернија (кила)?. Објавено на Петок, 18 Март 2016 13:20 Приложените текстови не заменуваат стручно мислење. За детални информации за. Кила, хернија или народски кажано брух претставува испаѓање на - авторски текст, не смее да се користи зa комерцијални цели и/или реемитување. Препонските кили се најцести во однос на сите кили И тие потоа папоцните кили со 3%,а останатиот процент го прават сите останати херниа. Кила или хернија (латински: hernia) е испупчување (испакнување) на перитонеумот надвор од стомачната шуплина, во која можат да бидат и делови на.

Willafurlow © 2016
www.000webhost.com